Publikationen (72) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben

2021

  1. Validation of the microbiological method "Recount of aerobic microorganisms at 22ºC and 36ºC in water" according to ISO 6222:1999.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10

2020

  1. Advances in plant boron

    International Journal of Molecular Sciences

  2. Role of phenylacetaldehyde reductase (OePAR) in olive fruit phenolic metabolism

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 9

  3. Role of polyphenol oxidase in olive metabolism

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 9

2019

  1. Assessment of the application of enzymes in the production of sewage sludge in WWTP

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 8

  2. Boron deficiency increases cytosolic Ca2+ levels mainly via Ca2+ influx from the apoplast in arabidopsis thaliana roots

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 20, Núm. 9

  3. Improvement of olive oil quality: Metabolic, biochemical and molecular analysis of squalene biosynthesis in olive

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 8

2018

  1. Biochemical and molecular characterization of olive β-glucosidase in seven olive varieties during the ripening process: the role of β-glucosidase in determining the phenolic content of virgin olive oil.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 7

  2. Boron Toxicity Reduces Water Transport from Root to Shoot in Arabidopsis Plants. Evidence for a Reduced Transpiration Rate and Expression of Major PIP Aquaporin Genes

    Plant and Cell Physiology, Vol. 59, Núm. 4, pp. 836-844

  3. Caracterización de patrones de cítricos frente a la toxicidad de boro

    IX Congreso de Mejora Genética de Plantas: Murcia 2018 (Instituto Murciano de Investigación y Desarrollo Agrario y Alimentario), pp. 273-276

  4. Physical-chemical and microbiological analyses of several pre-harvest samples of wheat (Triticum aestivum) from wheat milling industry

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 7

  5. Plant Response to Boron Deficiency and Boron Use Efficiency in Crop Plants

    Plant Micronutrient Use Efficiency: Molecular and Genomic Perspectives in Crop Plants (Elsevier), pp. 109-121

  6. Verification of the method to determine the moisture content in meat products

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 7