
Andrés
Garzón Villar
Publications (7) Andrés Garzón Villar publications View referenced research data.
filter_list
Food Science
2024
-
Cultivation of Lentinula edodes, Hericium erinaceus and Pleurotus citrinopileatus for commercial and industrial development.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 13
-
Fighting the climate change effect on biologically aged wines, finos and manzanillas, from the Sherry and Montilla Moriles DOP.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 13
2022
-
Sexually-Driven Combinatorial Diversity in Native Saccharomyces Wine Yeasts
Fermentation, Vol. 8, Núm. 10
2021
-
Isolation and identification of acetic acid bacteria in artisan sourdough.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10
2020
-
Analysis of biological aging yeast in Andalusian wines with competitivity molecular markers
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 9
2016
-
Identification and Characterization of Killer Yeasts
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 5
2014
-
Mutational analysis of the P1 phosphorylation domain in escherichia coli CheA, the signaling kinase for chemotaxis
Journal of Bacteriology, Vol. 196, Núm. 2, pp. 257-264