Publications (7) Andrés Garzón Villar publications View referenced research data.

filter_list Food Science

2024

  1. Cultivation of Lentinula edodes, Hericium erinaceus and Pleurotus citrinopileatus for commercial and industrial development.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 13

  2. Fighting the climate change effect on biologically aged wines, finos and manzanillas, from the Sherry and Montilla Moriles DOP.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 13

2021

  1. Isolation and identification of acetic acid bacteria in artisan sourdough.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10

2020

  1. Analysis of biological aging yeast in Andalusian wines with competitivity molecular markers

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 9

2016

  1. Identification and Characterization of Killer Yeasts

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 5