Publications (7) Enrique Ramos Gómez publications

filter_list Food Science

2016

  1. Use of perborate in the bleaching of ethanolamine pulp from olive wood

    Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 73, Núm. 575, pp. 175-180

2008

  1. Bleaching with hydrogen peroxide. A review

    Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 65, Núm. 537, pp. 366-373

  2. Neural fuzzy model applied to ethylene-glycol pulping of non-wood raw materials

    Bioresource Technology, Vol. 99, Núm. 5, pp. 965-974

2007

  1. Bleaching of aaca (Musa Textilis Nee) soda pulp with sodium perborate

    Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 64, Núm. 530, pp. 479-485

2006

  1. Comparison of various pulping processes for producing pulp from vine shoots

    Industrial Crops and Products, Vol. 23, Núm. 2, pp. 122-130

2005

  1. Blanqueos ECF y TCF: Aplicación a la pasta a la sosa de abacá

    Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 62, Núm. 515, pp. 14-21