Publications (8) María De La Menta Ballesteros Martín publications View referenced research data.

filter_list Food Science

2022

  1. Effect of different digestates derived from anaerobic co-digestion of olive mill solid waste (omsw) and various microalgae as fertilizers for the cultivation of ryegrass

    Plant and Soil, Vol. 475, Núm. 1-2, pp. 331-342

  2. Validation of the method for determination of water activity in foods.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11

2021

  1. Fatty acids profile determination in bakery products by gas chromatography with flame ionization detection (GC-FID).

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10

2019

  1. Potential Use of green alga Ulva sp. for papermaking

    BioResources, Vol. 14, Núm. 3, pp. 6851-6862

  2. Soda-anthraquinone pulping and cationization of Posidonia oceanica

    BioResources, Vol. 14, Núm. 4, pp. 9228-9243

  3. Validation of methods for the determination of pH and phosphates in foods

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 8

2018

  1. Commissioning and validation of a method for the determination of gluten in different foods and ready meals

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 7

  2. Validation of the Dumas method for the determination of proteins in foods

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 7