Desenvolupament de competències per a treballar de forma autònoma en dissenys propis, combinant les TIC des de la perspectiva de gènere i la ciutadania (II)

  1. Paloma Palau Pellicer 1
  2. Jordi Luengo López 1
  1. 1 Universitat Jaume I
    info

    Universitat Jaume I

    Castelló de la Plana, España

    ROR https://ror.org/02ws1xc11

Libro:
Projectes d'innovació educativa de la convocatòria 2009/10: actes de la IX Jornada de Millora Educativa de l’UJI i XI Jornada sobre aprenentatge cooperatiu
  1. Jose Manuel Gil Beltrán (coord.)
  2. Miguel Angel Fortea Bagán (coord.)

Editorial: Fundación Caja Castellón-Bancaja ; Servei de Comunicació i Publicacions ; Universitat Jaume I

ISBN: 978-84-695-0300-3

Año de publicación: 2011

Páginas: 496-502

Congreso: Jornada de millora educativa de la Universitat Jaume I (9. 2011. Castellón de la Plana)

Tipo: Aportación congreso

Resumen

Tenint present que són els subjectes individuals i/o col·lectius els qui relaten i descriuen la realitat social que ens envolta, i sent alhora les imatges un dels mitjans per a fer-ho, hem plantejat a l’aula el repte de desenvolupar aquelles competències bàsiques per a treballar de forma autònoma des de la mirada de la igualtat, el respecte i l’acceptació de la diversitat. Caldria assenyalar que el projecte de millora educativa és la continuació del presentat per al curs acadèmic 2008-2009, anomenat «Les noves tecnologies com a recurs en la producció i lectura de la imatge publicitària. Aplicacions pràctiques des de la perspectiva de gènere i la ciutadania». En aquesta segona part hem volgut anar més enllà en l'anàlisi de les imatges, al proposar a l'alumnat creuar la frontera que divideix l'esfera d'allò considerat públic per a endinsar-se a la de l’àmbit privat.