VALORIZATION OF DIFFERENT LANDRACE AND COMMERCIAL SORGHUM (Sorghum bicolor (L.) Moench) STRAW VARIETIES BY ANAEROBIC DIGESTION

  1. De La Lama-Calvente, David 1
  2. Fernández-Rodríguez, María José 2
  3. Gandullo, Jacinto 3
  4. Desena, Irene 4
  5. De La Osa, Clara 3
  6. Feria, Ana Belén 3
  7. Jiménez-Rodríguez, Antonia 4
  8. Borja, Rafael 1
  1. 1 Instituto de la Grasa (CSIC), Campus Universidad Pablo de Olavide. Edificio 46. Ctra. de Utrera Km. 1, 41013, Sevilla, Spain.
  2. 2 Departamento de Sistemas Físicos y Naturales, Universidad Pablo de Olavide. Ctra.de Utrera, km 1, 41013 Sevilla, Spain. Departamento de Biología Vegetal y Ecología, Facultad de Biología, Universidad de Sevilla, 41080, Sevilla, Spain
  3. 3 Departmento de Biología Vegetal y Ecología, Facultad de Biología, Universidad de Sevilla, 41080, Sevilla, Spain
  4. 4 Departamento de Sistemas Físicos y Naturales, Universidad Pablo de Olavide. Ctra.de Utrera, km 1, 41013 Sevilla, Spain.

Editor: Zenodo

Año de publicación: 2022

Tipo: Dataset

CC BY 4.0

Resumen

The provided data are the raw or primary data used to create the figures and tables in the article: VALORIZATION OF DIFFERENT LANDRACE AND COMMERCIAL SORGHUM (Sorghum bicolor (L.) Moench) STRAW VARIETIES BY ANAEROBIC DIGESTION.