VALORIZATION OF DIFFERENT LANDRACE AND COMMERCIAL SORGHUM (Sorghum bicolor (L.) Moench) STRAW VARIETIES BY ANAEROBIC DIGESTION
- De La Lama-Calvente, David 1
- Fernández-Rodríguez, María José 2
- Gandullo, Jacinto 3
- Desena, Irene 4
- De La Osa, Clara 3
- Feria, Ana Belén 3
- Jiménez-Rodríguez, Antonia 4
- Borja, Rafael 1
- 1 Instituto de la Grasa (CSIC), Campus Universidad Pablo de Olavide. Edificio 46. Ctra. de Utrera Km. 1, 41013, Sevilla, Spain.
- 2 Departamento de Sistemas Físicos y Naturales, Universidad Pablo de Olavide. Ctra.de Utrera, km 1, 41013 Sevilla, Spain. Departamento de Biología Vegetal y Ecología, Facultad de Biología, Universidad de Sevilla, 41080, Sevilla, Spain
- 3 Departmento de Biología Vegetal y Ecología, Facultad de Biología, Universidad de Sevilla, 41080, Sevilla, Spain
- 4 Departamento de Sistemas Físicos y Naturales, Universidad Pablo de Olavide. Ctra.de Utrera, km 1, 41013 Sevilla, Spain.
Editor: Zenodo
Año de publicación: 2022
Tipo: Dataset
DOI:
10.5281/ZENODO.7462050
lock_openAcceso abierto editor
Resumen
The provided data are the raw or primary data used to create the figures and tables in the article: VALORIZATION OF DIFFERENT LANDRACE AND COMMERCIAL SORGHUM (Sorghum bicolor (L.) Moench) STRAW VARIETIES BY ANAEROBIC DIGESTION.