Publicacións (83) Publicacións de Ana Moral Rama

2024

  1. Revalorization of tidal waste as sustainable flocculants through clean technologies.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 13

  2. Revalorization of tidal waste in biofuel production.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 13

2022

  1. From traditional paper to nanocomposite films: Analysis of global research into cellulose for food packaging

    Food Packaging and Shelf Life, Vol. 31

  2. Optical imaging to design convolutional systems to ensure quality and safety food.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11

  3. Revaluation of tidal wate in synthesis of cationic floculants.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11

2020

  1. Cellulose from Posidonia oceanica using clean technologies

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 9

  2. Combined application of chemical and biological compounds for the reduction of phosphorus in wastewater and biological fanges

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 9

  3. Wastewater and biological fanges treatment: reduction of phosphorus with chemical and biological products

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 9

2019

  1. Food in the fight against cardiovascular disease

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 8

  2. Laser sensors in food quality control in Andalucia

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 8

  3. Potential Use of green alga Ulva sp. for papermaking

    BioResources, Vol. 14, Núm. 3, pp. 6851-6862

  4. Soda-anthraquinone pulping and cationization of Posidonia oceanica

    BioResources, Vol. 14, Núm. 4, pp. 9228-9243

  5. The relevance of the pretreatment on the chemical modification of cellulosic fibers

    Cellulose, Vol. 26, Núm. 10, pp. 5925-5936

2018

  1. Aplication of LED technology for food quality control

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 7

  2. Cationic fibers from crop residues: Making waste more appealing for papermaking

    Journal of Cleaner Production, Vol. 174, pp. 1503-1512

  3. Effect of mass loading on the generation of eps in a tributary enriched with glucose

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 7