Identifícate
Grupos
Investigadores/as
Resultados
Biología Molecular e Ingeniería Bioquímica
Departamento
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación
Madrid, España
Estás en
Colaboracións
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación
Publicacións en colaboración con investigadores/as de Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (2)
2024
Evaluation of the Impact of the Ripening Stage on the Composition and Antioxidant Properties of Fruits from Organically Grown Tomato (Solanum lycopersicum L.) Spanish Varieties
Foods, Vol. 13, Núm. 15
2022
Effects of a Mealworm (Tenebrio molitor) Extract on Metabolic Syndrome-Related Pathologies: In Vitro Insulin Sensitivity, Inflammatory Response, Hypolipidemic Activity and Oxidative Stress
Insects, Vol. 13, Núm. 10
Contactar
Aviso legal
Política de Privacidade
translate
gl
arrow_drop_down
translate
gl
arrow_drop_down
es
ca
eu
en
fr
de