Components of the mediterranean-type food pattern and serum inflammatory markers among patients at high risk for cardiovascular disease

  1. Salas-Salvadó, J.
  2. Garcia-Arellano, A.
  3. Estruch, R.
  4. Marquez-Sandoval, F.
  5. Corella, D.
  6. Fiol, M.
  7. Gómez-Gracia, E.
  8. Viñoles, E.
  9. Arós, F.
  10. Herrera, C.
  11. Lahoz, C.
  12. Lapetra, J.
  13. Perona, J.S.
  14. Muñoz-Aguado, D.
  15. Martínez-González, M.A.
  16. Ros, E.
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0954-3007 1476-5640

Año de publicación: 2008

Volumen: 62

Número: 5

Páginas: 651-659

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/SJ.EJCN.1602762 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible