Effect of pH and soybean cultivars on the quantitative analyses of soybean rhizobia populations

  1. Yang, S.S.
  2. Bellogín, R.A.
  3. Buendía, A.
  4. Camacho, M.
  5. Chen, M.
  6. Cubo, T.
  7. Daza, A.
  8. Díaz, C.L.
  9. Espuny, M.R.
  10. Gutiérrez, R.
  11. Harteveld, M.
  12. Li, X.H.
  13. Lyra, M.C.C.P.
  14. Madinabeitia, N.
  15. Medina, C.
  16. Miao, L.
  17. Ollero, F.J.
  18. Olsthoorn, M.M.A.
  19. Rodríguez, D.N.
  20. Santamaría, C.
  21. Schlaman, H.R.M.
  22. Spaink, H.P.
  23. Temprano, F.
  24. Thomas-Oates, J.E.
  25. Van Brussel, A.A.N.
  26. Vinardell, J.M.
  27. Xie, F.
  28. Yang, J.
  29. Zhang, H.Y.
  30. Zhen, J.
  31. Zhou, J.
  32. Ruiz-Sainz, J.E.
  33. Erakutsi egile guztiak +
Aldizkaria:
Journal of Biotechnology

ISSN: 0168-1656

Argitalpen urtea: 2001

Alea: 91

Zenbakia: 2-3

Orrialdeak: 243-255

Mota: Biltzar ekarpena

DOI: 10.1016/S0168-1656(01)00340-6 GOOGLE SCHOLAR