Effect of pH and soybean cultivars on the quantitative analyses of soybean rhizobia populations

  1. Yang, S.S.
  2. Bellogín, R.A.
  3. Buendía, A.
  4. Camacho, M.
  5. Chen, M.
  6. Cubo, T.
  7. Daza, A.
  8. Díaz, C.L.
  9. Espuny, M.R.
  10. Gutiérrez, R.
  11. Harteveld, M.
  12. Li, X.H.
  13. Lyra, M.C.C.P.
  14. Madinabeitia, N.
  15. Medina, C.
  16. Miao, L.
  17. Ollero, F.J.
  18. Olsthoorn, M.M.A.
  19. Rodríguez, D.N.
  20. Santamaría, C.
  21. Schlaman, H.R.M.
  22. Spaink, H.P.
  23. Temprano, F.
  24. Thomas-Oates, J.E.
  25. Van Brussel, A.A.N.
  26. Vinardell, J.M.
  27. Xie, F.
  28. Yang, J.
  29. Zhang, H.Y.
  30. Zhen, J.
  31. Zhou, J.
  32. Ruiz-Sainz, J.E.
  33. Montrer des auteurs +
Revue:
Journal of Biotechnology

ISSN: 0168-1656

Année de publication: 2001

Volumen: 91

Número: 2-3

Pages: 243-255

Type: Communication dans un congrès

DOI: 10.1016/S0168-1656(01)00340-6 GOOGLE SCHOLAR