Modelling the growth and survival of "staphylococus aureus" preincubated cells in a cooked meat product

  1. Valero Díaz, Antonio 1
  2. Rodríguez Caturla, Magdevis Yanet 1
  3. Carrasco, Elena 1
  4. Pérez Rodríguez, Fernando 1
  5. Posada-Izquierdo, Guiomar Denisse 1
  6. del Rosal Ruiz, Susana 1
  7. Zurera-Cosano, Gonzalo 1
  8. García-Gimeno, Rosa María 1
  1. 1 Universidad de Córdoba
    info

    Universidad de Córdoba

    Córdoba, España

    ROR https://ror.org/05yc77b46

Buch:
Avances en microbiología de los alimentos
  1. González Fandos, Elena (coord.)

Verlag: Universidad de La Rioja

ISBN: 978-84-695-4093-0

Datum der Publikation: 2012

Seiten: 117-119

Kongress: Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos (18. 2012. Logroño)

Art: Konferenz-Beitrag