Departamento
Biología Molecular e Ingeniería Bioquímica
Capítulos de libro (9) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2013
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Acercamiento a los aspectos reproductivos que condicionan la expansión del pinsapo en la Serranía de Grazalema
Los pinsapares en Andalucia (Abies pinsapo Boiss.): conservación y sostenibilidad en el siglo XXI (Servicio de Publicaciones), pp. 69-91
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Adherens junctions and endothelial cytoskeleton
Endothelial Cytoskeleton (CRC Press), pp. 74-90
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Binge Eating and Metabolic Syndrome
Metabolic Syndrome and Neurological Disorders (wiley), pp. 249-259
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Cheese as a source of nutrients and contaminants: Dietary and toxicological aspects
Handbook on Cheese: Production, Chemistry and Sensory Properties (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 341-370
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Development and application of predictive microbiology models in foods
Mathematical and Statistical Methods in Food Science and Technology (wiley), pp. 321-362
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Generation of Pancreatic Islets from Stem Cells
Principles of Tissue Engineering: Fourth Edition (Elsevier Inc.), pp. 837-847
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HBOC interferences with routine clinical laboratory tests
Hemoglobin-Based Oxygen Carriers as Red Cell Substitutes and Oxygen Therapeutics (Springer-Verlag Berlin Heidelberg), pp. 683-692
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Intervención nutricional desde la oficina de farmacia
Salud y cuidados en el envejecimiento (Asociación Universitaria de Educación y Psicología (ASUNIVEP)), pp. 237-244
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Olive oil as a functional food: Nutritional and health benefits
Handbook of Olive Oil: Analysis and Properties (Springer US), pp. 677-714