Effect of pH and soybean cultivars on the quantitative analyses of soybean rhizobia populations

  1. Yang, S.S.
  2. Bellogín, R.A.
  3. Buendía, A.
  4. Camacho, M.
  5. Chen, M.
  6. Cubo, T.
  7. Daza, A.
  8. Díaz, C.L.
  9. Espuny, M.R.
  10. Gutiérrez, R.
  11. Harteveld, M.
  12. Li, X.H.
  13. Lyra, M.C.C.P.
  14. Madinabeitia, N.
  15. Medina, C.
  16. Miao, L.
  17. Ollero, F.J.
  18. Olsthoorn, M.M.A.
  19. Rodríguez, D.N.
  20. Santamaría, C.
  21. Schlaman, H.R.M.
  22. Spaink, H.P.
  23. Temprano, F.
  24. Thomas-Oates, J.E.
  25. Van Brussel, A.A.N.
  26. Vinardell, J.M.
  27. Xie, F.
  28. Yang, J.
  29. Zhang, H.Y.
  30. Zhen, J.
  31. Zhou, J.
  32. Ruiz-Sainz, J.E.
  33. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Journal of Biotechnology

ISSN: 0168-1656

Año de publicación: 2001

Volumen: 91

Número: 2-3

Páginas: 243-255

Tipo: Aportación congreso

DOI: 10.1016/S0168-1656(01)00340-6 GOOGLE SCHOLAR