Publications (65)

2022

  1. Proceso de elaboracion de vino en Bodegas Jose y Miguel Martin. Fermentación por inversion térmica.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11, pp. 28

  2. New strategies to find chromatin silencers in the pathogenic fungus Ustilago maydis.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11, pp. 22

  3. Isolation, identification and characterization of natural yeasts for brewing.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11, pp. 11

  4. Effect of bioestimulant on the antioxidant system of Solanum Lycopersicum.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11, pp. 29

2021

  1. Structural, evolutionary, and functional analysis of the protein o-mannosyltransferase family in pathogenic fungi

    Journal of Fungi, Vol. 7, Núm. 5

  2. Ustilago maydis secreted endo-xylanases are involved in fungal filamentation and proliferation on and inside plants

    Journal of Fungi, Vol. 7, Núm. 12

  3. Isolation, identification and characterization of natural yeasts for brewing.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10, pp. 13

  4. Craft beer production in Río Azul Brewing.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10, pp. 31

2019

  1. Quality assurance in a microbiology laboratory

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 8, pp. 42

  2. N-glycosylation of the protein disulfide isomerase Pdi1 ensures full Ustilago maydis virulence

    PLoS Pathogens, Vol. 15, Núm. 11

  3. Chromatin modification factors in plant pathogenic fungi: Insights from Ustilago maydis

    Fungal Genetics and Biology, Vol. 129, pp. 52-64

2018

  1. Quality control in agrifood and sanitary industry

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 7, pp. 23

2017

  1. Population analysis of biofilm yeasts during fino sherry wine aging in the Montilla-Moriles D.O. region

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 244, pp. 67-73

  2. Microbiological control in beverage industry

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 6, pp. 37

  3. A new method for the identification of phytoplasmas in strawberries (Fragaria fragaria)

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 6, pp. 11

2016

  1. Optimizing production of a single-chain antibody (scFv) against the 33-mer peptide in bacteria

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 5, pp. 41

  2. Analysis on the yeasts population during Jerez wines fermentation

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 5, pp. 31

2015

  1. Estudio de la población de levaduras de flor en las distintas etapas de la elaboración del vino fino

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 4, pp. 38-1