
José Ignacio
Ibeas Corcelles
Catedrático/a de Universidad
Publications (65)
2023
-
Systematic characterization of Ustilago maydis sirtuins shows Sir2 as a modulator of pathogenic gene expression
Frontiers in Microbiology, Vol. 14
2022
-
Proceso de elaboracion de vino en Bodegas Jose y Miguel Martin. Fermentación por inversion térmica.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11, pp. 28
-
New strategies to find chromatin silencers in the pathogenic fungus Ustilago maydis.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11, pp. 22
-
Isolation, identification and characterization of natural yeasts for brewing.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11, pp. 11
-
Effect of bioestimulant on the antioxidant system of Solanum Lycopersicum.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11, pp. 29
2021
-
Structural, evolutionary, and functional analysis of the protein o-mannosyltransferase family in pathogenic fungi
Journal of Fungi, Vol. 7, Núm. 5
-
Ustilago maydis secreted endo-xylanases are involved in fungal filamentation and proliferation on and inside plants
Journal of Fungi, Vol. 7, Núm. 12
-
Isolation, identification and characterization of natural yeasts for brewing.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10, pp. 13
-
Craft beer production in Río Azul Brewing.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10, pp. 31
2020
-
Volatile metabolites produced by different flor yeast strains during wine biological ageing
Food Research International, Vol. 128
2019
-
Quality assurance in a microbiology laboratory
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 8, pp. 42
-
N-glycosylation of the protein disulfide isomerase Pdi1 ensures full Ustilago maydis virulence
PLoS Pathogens, Vol. 15, Núm. 11
-
Chromatin modification factors in plant pathogenic fungi: Insights from Ustilago maydis
Fungal Genetics and Biology, Vol. 129, pp. 52-64
2018
-
Quality control in agrifood and sanitary industry
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 7, pp. 23
2017
-
Population analysis of biofilm yeasts during fino sherry wine aging in the Montilla-Moriles D.O. region
International Journal of Food Microbiology, Vol. 244, pp. 67-73
-
Microbiological control in beverage industry
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 6, pp. 37
-
A new method for the identification of phytoplasmas in strawberries (Fragaria fragaria)
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 6, pp. 11
2016
-
Optimizing production of a single-chain antibody (scFv) against the 33-mer peptide in bacteria
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 5, pp. 41
-
Analysis on the yeasts population during Jerez wines fermentation
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 5, pp. 31
2015
-
Estudio de la población de levaduras de flor en las distintas etapas de la elaboración del vino fino
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 4, pp. 38-1