Jose Ignacio
Ibeas Corcelles
Publicacións (68) Publicacións de Jose Ignacio Ibeas Corcelles
2024
-
Row1, a member of a new family of conserved fungal proteins involved in infection, is required for appressoria functionality in Ustilago maydis
New Phytologist, Vol. 243, Núm. 3, pp. 1101-1122
-
Use of Lachancea thermotolerans for the production of wines with higher acidity.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 13
2023
-
Chromatin regulation of virulence gene clusters in Ustilago maydis.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 12
-
Systematic characterization of Ustilago maydis sirtuins shows Sir2 as a modulator of pathogenic gene expression
Frontiers in Microbiology, Vol. 14
2022
-
Effect of bioestimulant on the antioxidant system of Solanum Lycopersicum.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11
-
Isolation, identification and characterization of natural yeasts for brewing.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11
-
New strategies to find chromatin silencers in the pathogenic fungus Ustilago maydis.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11
-
Proceso de elaboracion de vino en Bodegas Jose y Miguel Martin. Fermentación por inversion térmica.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11
2021
-
Craft beer production in Río Azul Brewing.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10
-
Isolation, identification and characterization of natural yeasts for brewing.
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10
-
Structural, evolutionary, and functional analysis of the protein o-mannosyltransferase family in pathogenic fungi
Journal of Fungi, Vol. 7, Núm. 5
-
Ustilago maydis secreted endo-xylanases are involved in fungal filamentation and proliferation on and inside plants
Journal of Fungi, Vol. 7, Núm. 12
2020
-
Volatile metabolites produced by different flor yeast strains during wine biological ageing
Food Research International, Vol. 128
2019
-
Chromatin modification factors in plant pathogenic fungi: Insights from Ustilago maydis
Fungal Genetics and Biology, Vol. 129, pp. 52-64
-
N-glycosylation of the protein disulfide isomerase Pdi1 ensures full Ustilago maydis virulence
PLoS Pathogens, Vol. 15, Núm. 11
-
Quality assurance in a microbiology laboratory
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 8
2018
-
Quality control in agrifood and sanitary industry
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 7
2017
-
A new method for the identification of phytoplasmas in strawberries (Fragaria fragaria)
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 6
-
Microbiological control in beverage industry
Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 6
-
Population analysis of biofilm yeasts during fino sherry wine aging in the Montilla-Moriles D.O. region
International Journal of Food Microbiology, Vol. 244, pp. 67-73