Publicacións (66) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2023

  1. Chromatin regulation of virulence gene clusters in Ustilago maydis.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 12

  2. Systematic characterization of Ustilago maydis sirtuins shows Sir2 as a modulator of pathogenic gene expression

    Frontiers in Microbiology, Vol. 14

2022

  1. Effect of bioestimulant on the antioxidant system of Solanum Lycopersicum.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11

  2. Isolation, identification and characterization of natural yeasts for brewing.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11

  3. New strategies to find chromatin silencers in the pathogenic fungus Ustilago maydis.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11

  4. Proceso de elaboracion de vino en Bodegas Jose y Miguel Martin. Fermentación por inversion térmica.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 11

2021

  1. Craft beer production in Río Azul Brewing.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10

  2. Isolation, identification and characterization of natural yeasts for brewing.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10

  3. Structural, evolutionary, and functional analysis of the protein o-mannosyltransferase family in pathogenic fungi

    Journal of Fungi, Vol. 7, Núm. 5

  4. Ustilago maydis secreted endo-xylanases are involved in fungal filamentation and proliferation on and inside plants

    Journal of Fungi, Vol. 7, Núm. 12

2019

  1. Chromatin modification factors in plant pathogenic fungi: Insights from Ustilago maydis

    Fungal Genetics and Biology, Vol. 129, pp. 52-64

  2. N-glycosylation of the protein disulfide isomerase Pdi1 ensures full Ustilago maydis virulence

    PLoS Pathogens, Vol. 15, Núm. 11

  3. Quality assurance in a microbiology laboratory

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 8

2018

  1. Quality control in agrifood and sanitary industry

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 7

2017

  1. A new method for the identification of phytoplasmas in strawberries (Fragaria fragaria)

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 6

  2. Microbiological control in beverage industry

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 6

  3. Population analysis of biofilm yeasts during fino sherry wine aging in the Montilla-Moriles D.O. region

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 244, pp. 67-73

2016

  1. Analysis on the yeasts population during Jerez wines fermentation

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 5

  2. Optimizing production of a single-chain antibody (scFv) against the 33-mer peptide in bacteria

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 5