Publicacions (41) Publicacions de María Begoña Herrera Rodríguez

2021

  1. Validation of the microbiological method "Recount of aerobic microorganisms at 22ºC and 36ºC in water" according to ISO 6222:1999.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10

2020

  1. Role of phenylacetaldehyde reductase (OePAR) in olive fruit phenolic metabolism

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 9

  2. Role of polyphenol oxidase in olive metabolism

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 9

2019

  1. Assessment of the application of enzymes in the production of sewage sludge in WWTP

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 8

  2. Boron deficiency increases cytosolic Ca2+ levels mainly via Ca2+ influx from the apoplast in arabidopsis thaliana roots

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 20, Núm. 9

2017

  1. Abscisic acid and transpiration rate are involved in the response to boron toxicity in Arabidopsis plants

    Physiologia Plantarum, Vol. 160, Núm. 1, pp. 21-32

  2. Crossflow microfiltration of fungal fermentation broths to obtain natural extracts

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 6

  3. Understanding calcium transport and signaling, and its use efficiency in vascular plants

    Plant Macronutrient Use Efficiency: Molecular and Genomic Perspectives in Crop Plants (Elsevier Inc.), pp. 165-180

2016

  1. Root responses to boron deficiency mediated by ethylene

    Frontiers in Plant Science, Vol. 6, Núm. JAN2016

2015

  1. Boron deficiency inhibits root cell elongation via an ethylene/auxin/ROS-dependent pathway in Arabidopsis seedlings

    Journal of Experimental Botany, Vol. 66, Núm. 13, pp. 3831-3840

  2. Obtención de hidrolizados proteicos del gluten de trigo con actividad inmunomoduladora

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 4