Fernando
Pérez Rodríguez
Ikertzailea 2011-2012 tartean
Antonio
Valero Díaz
Antonio Valero Díaz-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (8)
2013
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Modelling survival kinetics of Staphylococcus aureus and Escherichia coli O157:H7 on stainless steel surfaces soiled with different substrates under static conditions of temperature and relative humidity
Food Microbiology, Vol. 33, Núm. 2, pp. 197-204
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Predictive microbiology in foods
Springer New York, pp. 1-128
2012
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Aplicación web para la predicción del riesgo microbiológico en productos vegetales y cárnicos mínimamente procesados
Avances en microbiología de los alimentos
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Food contaminanants
Comprehensive Sampling and Sample Preparation (Elsevier Inc.), pp. 381-412
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Food contaminanants
Comprehensive Sampling and Sample Preparation: Analytical Techniques for Scientists (Elsevier), pp. 381-412
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Modelling the growth and survival of "staphylococus aureus" preincubated cells in a cooked meat product
Avances en microbiología de los alimentos
2011
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Hygienic conditions and microbiological status of chilled Ready-To-Eat products served in Southern Spanish hospitals
Food Control, Vol. 22, Núm. 6, pp. 874-882
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Segurida Alimentaria y Nutrición (AESAN) en relación al efecto de la reducción de la sal en la seguridad microbiológica de los productos cárnicos curados
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 13, pp. 59-88