Publicacions en què col·labora amb María Belen Floriano Pardal (21)

2021

  1. Isolation and identification of acetic acid bacteria in artisan sourdough.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10

2017

  1. A new element involved in the regulation of tetralin degradation genes in Sphingopyxis granuli strain TFA

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 6

2009

  1. Co-ordmated regulation of two divergent promoters through higher-order complex formation by the LysR-type regulator ThnR

    Molecular Microbiology, Vol. 73, Núm. 6, pp. 1086-1100

  2. Molecular and biochemical characterization of the tetralin degradation pathway in Rhodococcus sp. strain TFB

    Microbial Biotechnology, Vol. 2, Núm. 2 SPEC. ISS., pp. 262-273

  3. Obtención de alimentos fermentados, aprender practicando

    Buenas prácticas de teleformación en las diez universidades andaluzas (Netbiblo), pp. 352-360

  4. Proteomic analysis of degradation pathways in rodococcus SP. strain TFB

    Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, Núm. 3, pp. 168-168