Juan Jiménez Martínez-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (18)

2024

  1. Fighting the climate change effect on biologically aged wines, finos and manzanillas, from the Sherry and Montilla Moriles DOP.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 13

2021

  1. CRISPR to cure RNA viruses.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10

2020

  1. Analysis of biological aging yeast in Andalusian wines with competitivity molecular markers

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 9

  2. CRISPR sequences are sometimes erroneously translated and can contaminate public databases with spurious proteins containing spaced repeats

    Database : the journal of biological databases and curation, Vol. 2020

  3. Using AnABlast for intergenic sORF prediction in the Caenorhabditis elegans genome

    Bioinformatics, Vol. 36, Núm. 19, pp. 4827-4832

2019

  1. AnABlast: Re-searching for protein-coding sequences in genomic regions

    Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 207-214

  2. Cloning and expression of a Saccharomyces cerevisiae RNA-dependent RNA polymerase

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 8

2018

  1. AnABlast: a useful tool to analyse the Caenorhabditis elegans genome sequence

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 7

2016

  1. Identification and Characterization of Killer Yeasts

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 5

  2. Identification of novel bioactive peptides

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 5

2015

  1. Yeast Cell Culture

    eLS, pp. 1-5