Publicacións nas que colabora con Juan Jiménez Martínez (18)

2024

  1. Fighting the climate change effect on biologically aged wines, finos and manzanillas, from the Sherry and Montilla Moriles DOP.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 13

2021

  1. CRISPR to cure RNA viruses.

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 10

2020

  1. Analysis of biological aging yeast in Andalusian wines with competitivity molecular markers

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 9

  2. CRISPR sequences are sometimes erroneously translated and can contaminate public databases with spurious proteins containing spaced repeats

    Database : the journal of biological databases and curation, Vol. 2020

  3. Using AnABlast for intergenic sORF prediction in the Caenorhabditis elegans genome

    Bioinformatics, Vol. 36, Núm. 19, pp. 4827-4832

2019

  1. AnABlast: Re-searching for protein-coding sequences in genomic regions

    Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 207-214

  2. Cloning and expression of a Saccharomyces cerevisiae RNA-dependent RNA polymerase

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 8

2018

  1. AnABlast: a useful tool to analyse the Caenorhabditis elegans genome sequence

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 7

2016

  1. Identification and Characterization of Killer Yeasts

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 5

  2. Identification of novel bioactive peptides

    Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria, Núm. 5

2015

  1. Yeast Cell Culture

    eLS, pp. 1-5