Centro Andaluz de Biología del Desarrollo (CABD)
Centro de investigación
Antonio
Carballo Codón
Publicaciones en las que colabora con Antonio Carballo Codón (6)
2013
-
Selection of an autochthonous Saccharomyces strain starter for alcoholic fermentation of Sherry base wines
Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology, Vol. 40, Núm. 6, pp. 613-623
2010
-
Variación en el tiempo de la población de levaduras de flor de vinos finos de Jerez
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
2009
-
Biotechnological aspects of trichoderma spp.
Applied Mycology (CABI Publishing), pp. 216-238
2007
-
QID74 Cell wall protein of Trichoderma harzianum is involved in cell protection and adherence to hydrophobic surfaces
Fungal Genetics and Biology, Vol. 44, Núm. 10, pp. 950-964
-
pH and Pac1 control development and antifungal activity in Trichoderma harzianum
Fungal Genetics and Biology, Vol. 44, Núm. 12, pp. 1355-1367
2003
-
New Saccharomyces cerevisiae baker's yeast displaying enhanced resistance to freezing
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 2, pp. 483-491