Biología Molecular e Ingeniería Bioquímica
Departamento
Gonzalo
Zurera-Cosano
Publicacións nas que colabora con Gonzalo Zurera-Cosano (10)
2020
2013
-
Mathematical quantification of microbial inactivation of Escherichia coli O157: H7 and Salmonella spp. on stainless steel surfaces soiled with different vegetable juice substrates
Food Research International, Vol. 54, Núm. 2, pp. 1688-1698
-
Modelling growth of Escherichia coli O157:H7 in fresh-cut lettuce submitted to commercial process conditions: Chlorine washing and modified atmosphere packaging
Food Microbiology, Vol. 33, Núm. 2, pp. 131-138
-
Modelling survival kinetics of Staphylococcus aureus and Escherichia coli O157:H7 on stainless steel surfaces soiled with different substrates under static conditions of temperature and relative humidity
Food Microbiology, Vol. 33, Núm. 2, pp. 197-204
2012
-
Aplicación web para la predicción del riesgo microbiológico en productos vegetales y cárnicos mínimamente procesados
Avances en microbiología de los alimentos
-
Identification and Quantification of Lactic Acid Bacteria in a Water-Based Matrix with Near-Infrared Spectroscopy and Multivariate Regression Modeling
Food Analytical Methods, Vol. 5, Núm. 1, pp. 19-28
-
Modelling the growth and survival of "staphylococus aureus" preincubated cells in a cooked meat product
Avances en microbiología de los alimentos
2011
-
A mathematical risk model for Escherichia coli O157:H7 cross-contamination of lettuce during processing
Food Microbiology, Vol. 28, Núm. 4, pp. 694-701
-
Hygienic conditions and microbiological status of chilled Ready-To-Eat products served in Southern Spanish hospitals
Food Control, Vol. 22, Núm. 6, pp. 874-882
-
Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Segurida Alimentaria y Nutrición (AESAN) en relación al efecto de la reducción de la sal en la seguridad microbiológica de los productos cárnicos curados
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 13, pp. 59-88