Publicaciones en las que colabora con Herminia López García de la Serrana (25)

2023

  1. Evaluación del impacto del ayuno en Ramadán en el estilo de vida y salud

    Revista española de nutrición comunitaria = Spanish journal of community nutrition, Vol. 29, Núm. 4

2017

  1. Nutrición

    Avicam

2014

  1. Consumption of extra-virgin olive oil rich in phenolic compounds has beneficial antioxidant effects in healthy human adults

    Journal of Functional Foods, Vol. 10, pp. 475-484

  2. Estudio y seguimiento nutricional en una población de ancianos de un centro geriátrico

    EJIHPE: European Journal of Investigation in Health, Psychology and Education, Vol. 4, Núm. 2, pp. 89-99

  3. Evaluación del impacto del ayuno en Ramadán en el estilo de vida y salud

    Revista española de nutrición comunitaria = Spanish journal of community nutrition, Vol. 20, Núm. 4, pp. 137-144

  4. Serum Zn levels and Cu/Zn ratios worsen in hemodialysis patients, implying increased cardiovascular risk: A 2-year longitudinal study

    Biological Trace Element Research, Vol. 158, Núm. 2, pp. 129-135

2013

  1. Extra virgin olive oil (EVOO) consumption and antioxidant status in healthy institutionalized elderly humans

    Archives of Gerontology and Geriatrics, Vol. 57, Núm. 2, pp. 234-242

  2. Intervención nutricional desde la oficina de farmacia

    Salud y cuidados en el envejecimiento (Asociación Universitaria de Educación y Psicología (ASUNIVEP)), pp. 237-244

2012

  1. Effect of extra virgin olive oil on glycaemia in healthy young subjects

    European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 114, Núm. 9, pp. 999-1006

  2. La Oficina de Farmacia: una herramienta para conocer el grado de adherencia a la dieta mediterránea de la población

    Ars pharmaceutica, Vol. 53, Núm. 3, pp. 19-25

2009

  1. Evaluación del estado nutricional en niños y jóvenes escolarizados en Granada

    Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 29, Núm. 1, pp. 26-32

2008

  1. An extra-virgin olive oil rich in polyphenolic compounds has antioxidant effects in Of1 mice

    Journal of Nutrition, Vol. 138, Núm. 6, pp. 1074-1078

  2. Evolution of nutritional biochemical parameters in hemodialysis patients during a one-year follow-up period

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 23, Núm. 2, pp. 119-125

  3. Influence of milling conditions on the α-tocopherol content of Picual olive oil

    European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 110, Núm. 6, pp. 530-536