Publications (43)

2018

  1. Relationship between composition and bioactivity of persimmon and kiwifruit

    Food Research International, Vol. 105, pp. 461-472

  2. Nutrición y bromatología

    Avicam

  3. Serum zinc and copper concentrations and ratios in cirrhotic patients: Correlation with severity index

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 35, Núm. 3, pp. 627-632

  4. Información no es conocimiento: a propósito de los alimentos funcionales

    Journal of Negative and No Positive Results: JONNPR, Vol. 3, Núm. 8, pp. 593-613

2014

  1. Nutrigenetics and nutrigenomics insights into diabetes etiopathogenesis

    Nutrients, Vol. 6, Núm. 11, pp. 5338-5369

  2. Planificación de actividades de aprendizaje cooperativo formal bilingüe en un contexto científico de contenido dietético-nutricional

    I Seminario Iberoamericano de Innovación Docente de la Universidad Pablo de Olavide. (Universidad Pablo de Olavide), pp. 97

  3. Elaboración de material informativo sobre la importancia de unos hábitos alimentarios saludables.

    I Seminario Iberoamericano de Innovación Docente de la Universidad Pablo de Olavide. (Universidad Pablo de Olavide), pp. 77

  4. Serum Zn levels and Cu/Zn ratios worsen in hemodialysis patients, implying increased cardiovascular risk: A 2-year longitudinal study

    Biological Trace Element Research, Vol. 158, Núm. 2, pp. 129-135

  5. Evaluación del impacto del ayuno en Ramadán en el estilo de vida y salud

    Revista española de nutrición comunitaria = Spanish journal of community nutrition, Vol. 20, Núm. 4, pp. 137-144

  6. Estudio y seguimiento nutricional en una población de ancianos de un centro geriátrico

    EJIHPE: European Journal of Investigation in Health, Psychology and Education, Vol. 4, Núm. 2, pp. 89-99

  7. Consumption of extra-virgin olive oil rich in phenolic compounds has beneficial antioxidant effects in healthy human adults

    Journal of Functional Foods, Vol. 10, pp. 475-484

2013

  1. Intervención nutricional desde la oficina de farmacia

    Salud y cuidados en el envejecimiento (Asociación Universitaria de Educación y Psicología (ASUNIVEP)), pp. 237-244

  2. Results of a 7-week school-based physical activity and nutrition pilot program on health-related parameters in primary school children in southern spain

    Pediatric Exercise Science, Vol. 25, Núm. 2, pp. 248-261

  3. Extra virgin olive oil (EVOO) consumption and antioxidant status in healthy institutionalized elderly humans

    Archives of Gerontology and Geriatrics, Vol. 57, Núm. 2, pp. 234-242