Publikationen (33) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben

2023

  1. Bioavailability and systemic transport of oleanolic acid in humans, formulated as a functional olive oil

    Food and Function, Vol. 14, Núm. 21, pp. 9681-9694

  2. Nutritional Analysis of the Spanish Population: A New Approach Using Public Data on Consumption

    International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 20, Núm. 2

2014

  1. Alcoholic fermentation induces melatonin synthesis in orange juice

    Journal of Pineal Research, Vol. 56, Núm. 1, pp. 31-38

  2. Effect of alcoholic fermentation on the carotenoid composition and provitamin A content of orange juice

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 4, pp. 842-849

  3. Elaboración de material informativo sobre la importancia de unos hábitos alimentarios saludables.

    I Seminario Iberoamericano de Innovación Docente de la Universidad Pablo de Olavide. (Universidad Pablo de Olavide)

  4. Planificación de actividades de aprendizaje cooperativo formal bilingüe en un contexto científico de contenido dietético-nutricional

    I Seminario Iberoamericano de Innovación Docente de la Universidad Pablo de Olavide. (Universidad Pablo de Olavide)