Débora
Villaño Valencia
Débora Villaño Valencia-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (14)
2008
-
Antioxidant activity of phenolic compounds: From in vitro results to in vivo evidence
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 48, Núm. 7, pp. 649-671
-
Antioxidant compounds and antioxidant activity in acerola (Malpighia emarginata DC.) fruits and derivatives
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 21, Núm. 4, pp. 282-290
2007
-
Radical scavenging ability of polyphenolic compounds towards DPPH free radical
Talanta, Vol. 71, Núm. 1, pp. 230-235
2006
-
Acute intake of red wine does not affect antioxidant enzymes activities in human subjects
International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 76, Núm. 5, pp. 291-298
-
Determination of the phenolic composition of sherry and table white wines by liquid chromatography and their relation with antioxidant activity
Analytica Chimica Acta
-
El fruto de la acerola: Composición y posibles usos alimenticios
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 56, Núm. 2
-
Influence of enological practices on the antioxidant activity of wines
Food Chemistry, Vol. 95, Núm. 3, pp. 394-404
-
Revisión de los métodos de evaluación de la actividad antioxidante in vitro del vino y valoración de sus efectos in vivo
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 56, Núm. 2
-
The acerola fruit: composition, productive characteristics and economic importance
Archivos latinoamericanos de nutrición, Vol. 56, Núm. 2, pp. 101-109
2005
-
Antioxidant capacity of plasma after red wine intake in human volunteers
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 12, pp. 5024-5029
-
Comparison of antioxidant activity of wine phenolic compounds and metabolites in vitro
Analytica Chimica Acta, Vol. 538, Núm. 1-2, pp. 391-398
2004
-
Antioxidant activity of wines and relation with their polyphenolic composition
Analytica Chimica Acta
-
The antioxidant activity of wines determined by the ABTS· + method: Influence of sample dilution and time
Talanta, Vol. 64, Núm. 2, pp. 501-509
2003
-
Evaluación de la actividad antioxidante de los vinos y su relación con la composición fenólica
VII Jornadas Científicas de los Grupos de Investigación Enológica GIENOL: Logroño. 21, 22 y 23 de mayo de 2003