Débora Villaño Valencia-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (14)

2008

  1. Antioxidant activity of phenolic compounds: From in vitro results to in vivo evidence

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 48, Núm. 7, pp. 649-671

  2. Antioxidant compounds and antioxidant activity in acerola (Malpighia emarginata DC.) fruits and derivatives

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 21, Núm. 4, pp. 282-290

2005

  1. Antioxidant capacity of plasma after red wine intake in human volunteers

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 12, pp. 5024-5029

  2. Comparison of antioxidant activity of wine phenolic compounds and metabolites in vitro

    Analytica Chimica Acta, Vol. 538, Núm. 1-2, pp. 391-398

2003

  1. Evaluación de la actividad antioxidante de los vinos y su relación con la composición fenólica

    VII Jornadas Científicas de los Grupos de Investigación Enológica GIENOL: Logroño. 21, 22 y 23 de mayo de 2003